O nas

Dr-Blade je zaščitena blagovna znamka podjetja SloGun, d.o.o.  in je  njegova  organizacijska enota-profitni center, ki je specializiran za spletno prodajo rezil.

POSLANSTVO PROFITNEGA CENTRA DR-BLADE.EU

Zaupanja vreden partner!

Naše osnovno poslanstvo je kupcem ponuditi zanesljivega, varnega in zaupanja vrednega partnerja na področju  trgovanja z rezili za fizične osebe. To uresničujemo s široko paleto kakovostnih izdelkov-rezil (noži, mačete, meči, sablje, bajoneti, britve, sekire, škarje, žage, večnamensko orodje, pribor za ostrenje ter ostalo, povezano z rezili).

»V evropskem prostoru želimo postaviti višje standarde na področju  trgovanja z rezili. Naša spletna trgovina Dr-Blade.eu je več kot le posel, ki ga opravljamo. Je poslanstvo, ki ga živimo ter vanj usmerjamo vse atome moči, da so naši kupci zadovoljni, naši izdelki pa prepoznani kot kakovostni.

Vizija

Postati ena najbolj prepoznavnih spletnih  podjetij v Evropi, ki jo odlikuje zanesljivost, primerna cenovna politika in kakovostni izdelki s področja rezil.

Kakovostni izdelki - velika večina  iz EU!

Za prodajo izbiramo izdelke, ki so kakovostni in preverjeni. Ker uvažamo večino izdelkov  iz držav Evropske Unije, so le ti podvrženi strogim standardom kontrole kvalitete, ki našim kupcem zagotavljajo varno in dolgoročno uporabo. Vsak izdelek predhodno testiramo sami ter se prepričamo  o njegovi uporabni vrednosti. To še posebej velja za izdelke, ki niso proizvedeni v EU.

Naše vrednote

- Preglednost     - Spoštovanje      - Zanesljivost        - Zaupanje          - Poštenost      

Naše vrednote so temeljni gradniki našega delovanja in se odražajo skozi naše poslovanje.

Družbena odgovornost

Verjamemo, da se dobro z dobrim vrača, zato smo v okviru podjetja tudi družbeno odgovorni.email: info@drblade.eu


Spletna trgovina: www.dr-blade.eu


Registrirana dejavnost SKD:   47.789 Druga majhna trgovina v drugih specializiranih prodajalnah

Zadnje dodano