Informacije o dostaviPri vseh nakupih v Sloveniji je poštnina 4,99 eur!!!
Blago, naročeno v spletni trgovini slogun.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je artikel na zalogi in naročeno do 12.00, običajno še isti dan.

Hitrost in udobnost dostave sta za nas ključnega pomena. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan oz v 3 dneh. Če te ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzameš na najbližji pošti.

Orožje in strelivo je po slovenski zakonodaji možno prevzeti samo osebno v naši maloprodajni trgovini. Orožja in streliva ne pošiljamo po pošti.


Dostava kamorkoli v Sloveniji in sosednjih državah

Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodaš  poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izbereš ustreznega. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestiš, da želiš dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.


Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi, te prosimo, da poskrbiš, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Če se odločiš za gotovinsko plačilo ob prevzemu in ti dostavljalec Pošte Slovenije želi dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, je nisi dolžan plačati. Če dostavljalec vztraja pri proviziji, naj ponovno preveri položnico, saj je vplačnina plačana po pogodbi. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi. Dostavljalec ti mora izročiti račun, ki se nahaja nad posebno položnico.


Paket gre od nas še isti dan

...seveda, če je blago 'Na zalogi' in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:
• preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),
• naročilo oddaj čimprej - če v podrobnostih artikla piše "Na zalogi ", mora biti naročilo potrjeno najkasneje do 12. ure.

 

Dobavni roki

Predviden rok dobave je izpisan na desni strani ob posameznem artiklu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas).

"Na zalogi" pomeni, da je artikel na zalogi v skladišču dobavitelja in je običajno poslan direktno iz skladišča dobavitelja, da bi s tem skrajšali dostavni rok. Potrudili se bomo, da bo naročeni artikel odpremljen v najkrajšem možnem času (običajno 1-2 dni).


 O morebitnih daljših dobavnih rokih te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da ti daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila ali na tvojo željo zamenjali z drugim.

 Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. Če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali poiskati, v primeru neuspeha pa bo naročilo preklicano.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.


 Za vse dodatne informacije nam pošljite epošto na info@drblade.eu
 

Zadnje dodano