Cold Steel fiksni outdoor nož Finn Bear


Blagovna znamka: Cold Steel
Šifra: 006102
Razpoložljivost: Na zalogi

Cena:

34.00€
Brez DDV: 34.00€
   0 ocen  |  Napišite mnenje


Bear Finn, outdoor nož

Nož Bear Finn je podedoval vse najboljše lastnosti iz svoje finske dediščine, Bear Finn je idealen za uporabo na prostem, kjer se še posebej ponaša s svojo "finsko"  učinkovitostjo.

Rezilo je narejeno  iz nerjavečega jekla, ki je obdelano globoko zamrznjeno in ima standardno trdoto RC 56-57.Zato  dobro drži ostrino, istočasno pa ga je na terenu  zelo enostavno  ponovno naostriti . Bear Finn ima trdno špico za prebadanje in dovolj veliko rezilo obdelavo  usnja in rezbarjenje lesa. Je dovolj velik in močan za slačenje kože velike divjadi, hkrati pa dovolj tanek in občutljiv za rezanje  paradižnika ali  jabolka.

Trpežni ročaj iz polipropilena ima rahlo rebrasto teksturo za boljši oprijem in modificiran diamantni prerez, ki bo vaši roki ustrezal kot rokavicam in bo omogočil najrazličnejše načine optimalnega oprijema v vseh situacijah.

Če želite nož varno in priročno nositi na terenu, ima Finnov medved vsestranski vsestranski polimerni plašč z nizkim profilom, ki ga lahko nosite na pasu ali vtaknete v zavojček ali škatlo.

Nemško 4116 nerjavno jeklo

4116 je finozrnato nerjavno jeklo iz Nemčije, ki se pogosto uporablja v farmacevtski industriji in v kuhinjskih jedilnih delih višjega cenovnega razreda. Vsebnost ogljika in kroma je uravnotežena za odlično korozijsko odpornost in trdnost. Odlična izbira je za lov na prostem. Nerjaveče jeklo iz nerjavečega jekla Cold Steel® 4116 je pod ničlo krio za izrazito povečano trdnost, trdoto in vzdržljivost ter vrhunski potencial držanja robov.


Podrobnosti:

- Material rezila: nemško nerjavno jeklo 4116, krio-oklenjeno

- Skupna dolžina: ca. 21,6 cm

- dolžina rezila: pribl. 10,2 cm

- Debelina rezila: pribl. 2,5 mm

- Ročaj: ca. 11,4 cm dolg, zelo odporen polipropilen

- Vključno s plastjo Secure-Ex®

- Teža: ca. 79 g


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje